1.) Teljes körű szervezés:

Ajánlom azoknak a pároknak, akik álomesküvőt szeretnének, de nincs elég idejük vagy kedvük szolgáltatótól - szolgáltatóig menni. Teljes körű szervezés esetén egyáltalán nem számítunk fel munkadíjat, mivel ezt az általunk kiajánlott szolgáltatóktól kapott jutalékok biztosítják.
- Minden egy helyen megtalálható
- Nem kell keresgélni vagy rohangálni a szolgáltatók között, de mégis különböző árajánlat közül választhatnak a Párok 
- Az első találkozástól egészen a nagy Nap végéig jelen vagyok
- Forgatókönyv készítés a Pár és az összes szolgáltató részére
- Extra szolgáltatások is elérhetőek
- Nagy Napon az Ifjú Pár kívánságának teljesítése anélkül, hogy bárki észrevenné hogy valami nem úgy történik ahogyan azt szeretnék
- Természetesen az egész ingyenes,ami azt jelenti, hogy az én munkámért semmi plusz nem terheli az jegyespárt!

2.) Részleges szervezés: 

Azoknak a pároknak, akiknek már csak egy-egy megbízható szolgáltatóra, illetve a fennmaradó részletek megszervezésére van szükségük. 

- Ha már pár dolog meg van, de hiányzik egy-két szolgáltató, akkor lehetséges részleges szolgáltatást is kérni 

- Ilyenkor külön-külön kell a szolgáltatókkal szerződést kötni 

 
3.) A ,,Nagy Napon,, való jelenlét egy kis plusszal: 

 -     Azoknak a pároknak, akik maguk szervezték az esküvőjüket, de azt szeretnék, hogy a nagy napon minden zökkenőmentesen és teljes nyugalomba alakuljon. 

-     Ez egy olyan lehetőség, amikor a Pár saját maga keresi a szolgáltatókat, de azt szeretné, ha valaki mégis jelen lenne a napon.

-     Természetesen felveszem a kapcsolatot a szolgáltatókkal és leveszek annyi terhet az esküvő előtt, hogy a pár ne azt érezze, hogy ,,legyünk már túl rajta,,

-     Hiszen nem csak abban van a munka amíg megtalálják a megfelelőt, hanem a nagy nap előtti találkozások és megbeszélések  is nehezítik a mindennapokat!

-    Munka mellett  ez amúgy is elég nehézkes, főleg, hogy ilyenkor már más programok is bekerültek a napi programban (táncpróba, próbahaj készítés, jegyes oktatás, stb…

-    Mellettem nem kell a családot és a barátokat terhelni a feladatokkal, mégis minden úgy történik ahogy azt elképzelték.

-    Természetesen ebben az esetben is elkészül a forgatókönyv (ahogy mind a 3 csomagban), amit a szolgálatoknak is eljuttatok!

Ami plusznak számít: Öltöztetés, Fotózáson való segédkezés, Ceremóniákra való előkészület és utána való elpakolás. És végül amíg a Nagy Nap el nem érkezik bármikor ellehet érni, nálam nem kell fizetni a forgatókönyvért és valamennyi megbeszélésért sem!

Jó gondolkodást ! 

Keressenek és kérdezzenek...

                   

Árszabás az esküvőszervezésről: 
 
 Szolgáltatókkal (helyszín, fotós, videós, vőfély, virágos, stb.) külön szerződésben vagyunk. Csapatmunkát végzünk, ahol mindenki azt szeretné, hogy a Pár elégedett legyen  velünk. 
 
 Az első találkozás és az ajánlat készítés nálunk díjtalan.
 
 Az ajánlat kötelezettség nélküli. Anyagi kockázat nélkül eldönthetik, hogy ránk bízzák-e a nagy nap   megszervezèsèt, lebonyolítását. 
 A személyes találkozó lényege, hogy megismerhessük Önöket, igényeiket, elképzeléseiket
 Ha az ajánlat elnyerte tetszésüket, és az árajánlatban szereplő szolgáltatók közül kiválasztották az Önök számára legmegfelelőbbet, aláírjuk a  megbízási szerződést, amellyel véglegesítjük a megrendelèst és mi megkezdhetjük a szervezèst.