FELADATUNK

 Az esküvőszervezés egy igazán összetett feladat. Először Önökkel együtt megtervezni, kitalálni a tökéletes  esküvőt és annak minden apró egyedi részletét kialakítani. Másrészt olyan esküvői szolgáltatókat  ajánlok az Önök számára,  akik a nagy napon azon dolgoznak, hogy minden tökéletesen sikerüljön. 

 Munkámhoz elengedhetetlen a személyes találkozó,  hogy egy kicsit megismerhessük egymást,    elmeséljék, hogy milyen esküvőt álmodtak meg maguknak.

 Ezután készítek egy személyre szabott árajánlatot. 

  Munkám által, ha lehet, leveszem a jegyes pár válláról az előkészület teljes szervezési feladatát,  telefonálgatást ès az utánajárást. Segítek az esküvői költségek megtervezésében, a szerződések    megkötésében, a vidékről érkező vendégek szállásának keresèsèben vagy már a lefoglalásában. Egész idő alatt a rendelkezésre  állok, mind személyesen, telefonon vagy e-mailben. Az esküvő előtt elkészítem az esküvő  forgatókönyvét, amely szolgáltatói oldalról és az ifjú pár aznapi feladatát, pontos idő beosztását tartalmazza. A szolgáltatói forgatókönyvet minden szolgáltató megkapja. Az esküvő egész napján jelen vagyok, a háttèrből mindent kézben tartok ès irányítom az eseményeket. Jeles napon kizárólag az Önök érdekeit képviselem, hogy minden úgy történjen, ahogy azt elvárják és kérték, hogy ez a nap mindkettőjük számára  felhőtlen és örökre emlékezetes legyen!